web analytics

Ibland får jag ”ryck” då jag helt enkelt ledsnat och rensar ur min tillvaro lite. Oftast är det garderoben som drabbas, flera gånger om året slänger jag ihop några bärkassar med kläder som sedan skänks till insamling. Det skulle kännas förjävligt att slänga dem i soporna när det inte är något fel på dem annat än att jag inte använder dem. Vissa plagg har jag kanske bara haft en eller två gånger, och varje gång känt mig obekväm. Då blir det tack och hej, vi ses aldrig mer. Då är det bra att man inte är ett märkesfreak, hur ledsamt hade det inte varit att skänka bort kläder för tusentals kronor som man bara använt en gång?!

Nu senast var det dock inte garderoben utan mina favoritlänkar som fick sig en putsning. Slängde bort en massa skräp som jag samlat på mig men bara tittar på någon gång ibland. En massa bloggar och ”bra att ha” länkar som säkert fyllt nån form av funktion en gång i tiden, men nu har de spelat ut sin roll och bara ligger där. Och skräpar.
Nu känns det rent och fräscht i favoritlistan igen, och det finns plats för nya, trevliga favoriter i stället. Precis som i garderoben!

One Thought on “Städmani.

  1. Malin on 2 februari, 2012 at 08:20 said:

    Städmani är bra grejer! 🙂 Har precis skänkt bort massor från min garderob och även jag har städat upp lite bland favoritlänkarna 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: