web analytics

Idag släpade jag mig ner till klubben och gjorde ett litet uppletande med Dax, nån stimulans måste han ju få trots att jag är sjuk. Rutan blev inte så bred, kanske bara 20 meter, men den blev nog fullt djup i alla fall. Jag la ut sex föremål, alla ganska enkla så som mjuka djur, en bit fårskinn och en gummiskrapa. Nu var det ett tag sedan vi gjorde något överhuvudtaget så jag kände att jag hellre ville köra honom på tempo och bra skick än noggrannhet och svårighet.
Han tog alla sex bra i alla fall, vid ett par tillfällen fick jag kalla in honom och skicka om då han inte gick rakt ut men för det mesta blev det bra. Han lämnade dessutom av väldigt fint på allt utom fårskinnet, jag har ju struntat i att göra ordentliga avlämningar med honom eftersom vi inte har tävlingsmål men för ett tag sedan kände jag att jag måste ju fila på nånting så då fick det bli att göra avlämningar vid sidan. Han behövde ju uppenbarligen inte alltför mycket träning på det för att det skulle funka.

För övrigt händer det inte så mycket, om mindre än två veckor kommer valparna så då blir det väl full rulle om någon månad eller så. Det ska bli jättespännande att se hur många det blir, både jag och Rickard gissar på fler än tio stycken! 

Astrid och hennes tjocka mage för ca en vecka sedan. Hon är självklart ännu större nu.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: