web analytics

Egentligen var det tänkt att vi skulle åka och träna nu på kvällen men tiden rann ifrån oss och i stället blev vi båda två fast framför varsin dator. Så kan det gå ibland!
Det händer inte sådär jättemycket med någonting just nu, jag har gått på min långledighet vilket känns fantastiskt skönt (!) och har hittills spenderat dagarna med att ta hand om valpar och hem känns det som. Disk, disk och åter disk, jag blir ständigt påmind om varför jag satte in diskmaskin i min lägenhet!
Däremellan blir det en hel del dammsugning, att ha spån till valparna måste vara bland det smartaste man kan ha men det medför ju också en del städande.

Valparna växer och frodas, som sig bör. De har fått sina hörntänder och använder dessa flitigt får man lov att säga, det börjar uppstå hål i kläderna om man inte förflyttar sig med ganska täta mellanrum. Så fort de hinner få fäste med sina små synålar sitter de som pirayor… Så valpbesökare uppmanas STARKT att undvika sina dyraste märkeskläder när de ska hit, såvida de inte vill ge sig ut och shoppa efter nya förstås för då är det ett utmärkt alternativ!

Någon hundträning har det inte blivit, men jag tänkte faktiskt att jag skulle ta tag i den biten nu under ledigheten när vädret tillåter. Nu har det varit plusgrader under dagarna (igår var det hela 8 grader!) så snön är nästan helt borta. Visserligen är det fortfarande is kvar på sina ställen, men de kan man ju försöka undvika om man ska spåra eller vad man nu vill göra. Det jag stör mig på mest med detta väder är smutsen och det blöta, så fort man satt foten utanför dörren så blir hundarna skitiga och handdukar är hårdvaluta här hemma just nu!

Nej, nu meddelade maken att det var filmtajm så jag får återkomma en annan dag, tudels!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: