web analytics

Åh vilken härlig dag jag har haft, eller egentligen började det väl redan igår då jag blev inspirerad av Malin och fick hjälp av Anneli med att slinga håret när hon och Fredrik kom för att gulla med valparna. Tack mina bästa vänner! ♥
Jag blev verkligen suuupernöjd, vilken förändring det blir med så små medel!

Idag vaknade jag hemma i Eskilstuna och gjorde mig i ordning med o-hundiga kläder, smink och stövlar med klack för idag skulle jag hem till Stockholm (många hem har jag hehe) och skämma bort mig själv ännu mer. Först blev det en tripp till söder där jag mötte upp Anneli vid Kocksgatan 1 – där ligger Fotokungen!
Vi gick in och pratade, kikade, testade, pratade lite till och ca 30 minuter senare gick vi igen med ett nytt objektiv i en påse!
Objektivet har den tjusiga beteckningen Tamron AF SP 17-50/2,8 XR Di-II LD Aspherical (IF) och är en normalzoom som förhoppningsvis ska komplettera mina två andra Tamronobjektiv (ett macro och en telezoom).

Vi gick vidare in på George’s coffeehouse och åt en snabb lunch innan det var dags för oss att åka åt varsitt håll igen. Jag skulle till Solna för att fixa nya naglar. Idag blev det guldiga tippar och svarta dekorationer, fräsigt värre!

När de nya klorna var fixade åkte jag hem och länsade brevlådan samt bytte till hundkläder, och på vägen ner till klubben för att ta en promenad och testfota stannade jag på lokala postutlämningen och hämtade ut ett paket som innehöll YTTERLIGARE en ny leksak – en iPhone 4S. Min gamla 3GS har haft sina issues nu ett längre tag så jag gjorde slag i saken för en vecka sedan och fixade ett nytt abbonemang och ny telefon hos 3. Det ska bli väldigt intressant att se hur de står sig i fråga om täckning och liknande, Telia som jag alltid har varit trogen har det senaste året gått käpprätt åt skogen på alla punker med dålig täckning, brutna samtal, olevererade SMS osv så nu är det dags att förändra sig även på den punkten och testa något nytt!
Haha, man kan ju tro att jag har en 30-årskris så mycket nytt som jag plötsligt fixar på en gång men jag får nog göra olyckskorparna besvikna med att jag helt enkelt samlat på mig lite på ”att göra”-listan och nu tagit tag i den, nu när jag fått möjlighet!

Väl nere på klubben fick det bli en kort 30-minuterspromenad för kylan gjorde sig påmind trots att solen fortfarande skickade eftermiddagsstrålarna på trädtopparna. Objektivet kändes trevligt, det har lite annorlunda färgåtergivning än vad macrot som jag fotat mest med det senaste året har och när jag gick igenom bilderna såg jag att fokuspunkterna hamnat lite off så det tar nog lite tid att få till ”rätta knycken” men jag jobbar vidare på det!

4 Thoughts on “Nytt!

 1. Oj vad alla gör sig snygga i håret! Jag blir ju också inspirerad…. 😛
  Wow, vad mycket nytt skoj du skaffat 🙂 Blir ju inspirerad även av det 😉
  Fina bilder!

  • UllisWeb on 7 mars, 2012 at 02:03 said:

   Ja haha det kändes lite som triss igår – plötsligt händer det! 😆
   Det är ju alltid roligt när det rör på sig lite liksom!
   Tack för berömmet! 🙂

 2. Malin on 7 mars, 2012 at 01:09 said:

  Snyggt & fräscht med slingor!! 😀 Och så förbaskat kul med nya leksaker!! Löööv it! Du måste recensera objektivet lite mer sen, gärna hur det är ang bakgrundsoskärpa! 🙂
  Bilderna du la ut i detta inlägg ser ju himla bra ut i alla fall! 😀
  Och naglarna blev också snygga!
  Kram på dig!!

  • UllisWeb on 7 mars, 2012 at 02:16 said:

   Tack tack, jag blev väldigt nöjd med slingorna (men jag ser att bilden kanske är lite mörk). Jag har faktiskt tagit några testbilder just för att kolla bakgrundsoskärpan och hittills är jag mycket nöjd. Jag får visa i nästa inlägg!
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: