web analytics

Sista passet idag, fy fan vad skönt!
Denna vända har varit ganska tung, sovit dåligt och jag har haft förkylningskänningar hela tiden vilket inte gjort det lättare. Ont i bihålorna, ont i huvudet, ont bakom öronen (!) och i morse när jag vaknade kände jag av det i ryggen också. Klassiska symptom alltså…

20120321-042036.jpgAn apple a day…

Men så får det inte bli, den kommande ledigheten är fullspäckad med aktiviteter!
I morgon blir det ett par timmars sömn och sedan hundträning med jobbet, sen åker jag till Eskilstuna för att gå på husvisning!
På torsdag blir det också hundträning för hela slanten då vi tänkte åka till Strängnäs och köra lite av varje. På förmiddagen kommer dessutom en polis och hämtar sitt nyförvärv Grimner Brokk som köps in av myndigheten.

20120321-042551.jpgInte Brokk utan Brimer och Bor.

Fredag och lördag är ännu så länge lugna, och det kan ju vara bra med tanke på kroppsstatusen (misstänker att det kommer gå åt en Ipren eller två under dessa dagar…) och på söndag blir det ännu mer hundträning är det tänkt om inte vädret blir för otrevligt.
Nån egen träning kommer det knappast bli denna vända, det känns som att de aktiviteter som redan bokats in kommer kräva vila där emellan om det ska funka hela vägen!

Jag ska också försöka boka tid hos Bilprovningen för att besikta motorcykeln så jag kan lägga ut den på annons sedan. Det är med mycket blandade känslor kan jag säga, det är en riktigt, riktigt rolig hoj som är PRECIS det jag vill ha, men jag använder den ju inte och det känns så fruktansvärt onödigt att bara ha den ståendes. Inte bara för att det kostar pengar såklart, utan också för att då kan den lika gärna vara hos någon annan som faktiskt använder och njuter av den!

20120321-043605.jpg

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: