web analytics

Det slog mig just att jag kanske inte kommer uppdatera bloggen lika flitigt framöver som jag har gjort nu (även om jag fuskat och inte skrivit på ett par dagar då och då) eftersom ikväll är sista lediga kvällen på min långledighet och sen börjar jag ju jobba enligt mitt vanliga schema igen. Ibland finns det ju tid och ork för att blogga även om jag jobbar visserligen, men oftast blir det nog dåligt av den varan tyvärr och hinna aktivera, fota och blogga är ännu mer otroligt. Så idag är det ”an end of an era” skulle man kanske kunna säga, även om jag ska försöka få ner på pränt om vi gör något intressant.

Idag blev det hur som haver spår igen, och Dax fick ett kort pinnspår precis enligt planen. Spåret var kanske 200 och hade 12 pinnar, så det var fasen knappt så linan hann löpa ut från den ena pinnen till den andra på sina ställen!
Jag vet inte hur mycket detta spår gjorde för hans motivation att hitta pinnarna, han tog alla utom en som han gick över där jag fick stanna honom och verkligen ta in honom igen eftersom han satte sig att markera nästa pinne i förtid i stället (som sagt, det var nära mellan pinnarna!). Sen gick han över sista pinnen, men då sa jag inget utan stannade och backade tillbaka och då kände han att det fanns något där och så tog han den. På en av de andra pinnarna gick han över med en halvmeter men kände själv att det låg en pinne i närheten och letade upp den själv och satte sig så fint.
Det känns kanske mer som att detta spår blev mer markeringsträning än motivationshöjare även om vi lekte och kampade vid varje apport. Jag får spåna vidare…

2 Thoughts on “Spår… Igen.

 1. Malin on 17 mars, 2012 at 00:00 said:

  Snyggt fodral till ajfånen!! 🙂 Gillas!
  Kram!

  • UllisWeb on 17 mars, 2012 at 00:09 said:

   Tack tack, jag gillade designen när jag såg den på bild men satan så svårt det var att få tag i Golla-skal! 😯
   Så det slutade med att jag fick beställa från nätet. 😛
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: