web analytics

Trots att vi hade fullt av aktiviteter, eller kanske på grund av det, blev det inget bloggande under de sista dagarna på ledigheten. Det fanns helt enkelt ingen ork (och det gör det egentligen inte nu heller men jag känner en plikt mot mina få men tappra läsare att leverera nånting ibland i alla fall). Vi körde långrastning och fika med semlor i skogen på lördagen innan Rickard skulle jobba och på söndagen mötte jag upp Sandra klockan 11 och så spårade vi (och fikade såklart också).
Det blev en heldag för mig, vid 15.30 snåret kom Rickard ut och spårade med Fenris och så körde vi uppletande med Astrid och Dax så vi kom inte hem förrän klockan var efter 19.
8 timmar i skogen, det var inte igår för min del!

Dax spår gick bra, men han gick över första pinnen som vanligt får man väl nästan säga. Sandra hade markerat ut var pinnarna låg för att jag skulle kunna se vad det är som gör att han går över men jag vet faktiskt inte… Jag skulle tro att han är för het på själva spåret och har för lågt intresse av pinnarna så i början skiter han helt enkelt i dem tills han ”blåst ur sig” lite. Nåja, bara att nöta vidare med olika lösningar så kanske vi kan ta oss runt en lägretävling. Den 21 april, Dax födelsedag dagen till ära, är vi anmälda till Strängnäs så vi får väl se om det går att få till det tills dess.

Uppletandet i söndags gick verkligen SKIT, han far och flänger som en galning och tar inte dirigeringen rakt, kan inte lämna av vid sidan, kommer inte direkt på inkallning utan kör små lovar och håller sig inte inom vittringen. Vi har jättejättedåligt med träning på den biten, så något annat är inte att förvänta sig utan vill man få till det ordentligt så får man lov att lägga ner träningstimmar på det, precis som med allt annat. Inga problem!
På kvällen när vi kom hem hade Dax blivit halt och lite svullen över höger framben, längst ner mot tassen. Jag har ingen aning om vad han har gjort, han visade inget på böjprov men kunde inte ens stå på benet. Igår måndag var det dock helt som bortblåst, så från blockhalt till fullt frisk på 15 timmar…?
Jag sparar på honom under arbetspassen den här vändan för säkerhets skull!

I morse besiktade jag också motocykeln och den gick igenom prickfritt så nu ska jag slänga ut en annons på blocket och se om någon vill ha min lilla röda pärla. Som besiktningsmannen sa ”en jättefin hoj, men jag förstår att du tycker det är synd att den bara står!”.

2 Thoughts on “Stört dålig!

 1. alexandra on 27 mars, 2012 at 19:59 said:

  Bifrost hälsar att Dax inte ska vara en sån fjant utan ta metallen som den mannen han är!! ;D

  • UllisWeb on 28 mars, 2012 at 02:10 said:

   Haha man och man, själva ”manligheten” är ju bortkapad!!
   Det kanske är där problemet sitter, finns det inget moment där det ska apporteras små fluffiga mjukisdjur??
   Där skulle han regera! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: