web analytics

Idag har det blivit en hel del åka runt för både mig och Rickard men på olika håll. Han tog en liten tripp till Arlanda och hämtade upp en valpköpare ända ifrån Arvidsjaur (!) som tog med sig lilla Beila hem när hon reste tillbaka på kvällen. Nu är det bara småpojkar kvar.

Jag å min sida hade så gott som idel o-hundiga ärenden att uträtta, till att börja med drog jag iväg in till stan och hämtade ut ett UV-filter till telezoomen och en ny kamerarem. Jag fick ett ryck för ett tag sedan och kände att jag ville pimpa gamla D200 lite grann, lagom till våren och allt!

20120405-225451.jpg

20120405-225506.jpg

Nästa projekt blev på sätt och vis också vårtelaterat då jag fixade nya naglar i vårigt grönt. Känner att jag behöver energikickar i form av färg och ljus!

20120405-230125.jpg

Avslutningsvis innan det var dags att åka till jobbet hämtade jag ut ett paket med de tilltänkta kenneltröjorna!
De känns jättebra både pris- och kvalitetsmässigt så nu ska vi bara testa att tvätta dem lite och se vad som händer. Eventuellt är de lite små i storlekarna så vi vill kolla att de inte krymper alltför mycket efter tvätt, då får man ju ta en storlek större än normalt. Jättekul!!
Det blev också lite annat beställt, ett par regnbyxholkar bland annat och Rickard skaffade nya strumpor och tofflor (som EJ är tänkta att ha samtidigt, det är bland det fulaste jag vet!). Shopping är kul!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: