web analytics

Herre min gud vad snö det kom under morgonen och förmiddagen, det var ju snöblandat regn hela natten men framåt morgontimmarna blev det alltså enbart snö. När jag var på väg till butiksupplåsning i morse hade det bara kommit ett par centimeter men när jag gick upp på eftermiddagen låg det nästan en decimeter som höll på att smälta bort. Inte ok!!

20120415-025450.jpg

20120415-020411.jpgIngen rolig syn!

Brimer har skött sig utmärkt, jag tog med honom in på kontoret på lunchen under natten som var och då var han skeptisk, gick mest runt och kikade på egen hand och ville inte gärna gå fram till folk utom mig. Jag bryr mig inte alls om sådant där, vid den här ringa åldern och med den lilla miljöträningen han har sedan tidigare så är det inte konstigt alls och jag vet att han kommer bli varm i kläderna vart eftersom.

Det är ju lätt att tycka att han är osäker och osocial om man ser till just den situationen, men om man tänker sig in i att ALLT i hela välden är nytt så kanske det inte är så konstigt om man håller lite låg profil till att börja med. Man ska inte vara snabb med att döma ut valpar, en mycket erfaren man sa till mig en gång att ”belgare har ofta stora reaktioner på saker och ting, blir man glad så blir man jätteglad, blir man rädd så blir man jätterädd. Att reagera är helt ok, det man är intresserad av att se är ju ändå att där finns en avreaktion”. En klok man!

20120415-020607.jpgBrimer har fått ärva Dax camo-koppel och halsband.

Senare på natten på fikapausen fick han komma in igen och jag tog med ett litet mjukisfår som han fick jaga efter lite grann och kampa i. Till en början ville han inte dra emot så mycket, men åter igen efter ett litet tag när han kunde släppa omgivningen blev det ju riktigt skoj och då fick han såklart vinna fåret och känna sig lite manlig. Även att gå omkring och hälsa på folk kunde han nu göra på ett avslappnat sätt, se där vad som kan hända på bara ett par timmar!

2 Thoughts on “Snöinferno och miljöträning.

 1. Malin on 15 april, 2012 at 02:29 said:

  Snöovädret var INTE ok nej!! Men Brimer är däremot himla OK, jisses så söt han är! Och så fin i sitt halsband! 😀
  Kram!

  • UllisWeb on 15 april, 2012 at 02:44 said:

   Ja han är en goklimp på alla sätt och vis, så jäkla mysig kille! 😀
   Han uppskattade dock inte halsbandet så mycket, och ffa INTE kopplet!
   Naket är hans melodi! 😆
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: