web analytics

Ta mig tusan om det inte blev lite tränat idag också, lydnad denna gång och lyxigt nog med hjälp av kollegan Anders så vi kunde träna budföring (och dessutom inomhus i värmen, halleluja!). Det såg riktigt bra ut borta hos honom där längst bort i korridoren, Dax satte sig bra och hade inte en tillstymmelse till att gå in i anskällning som han gjorde i höstas efter sökmarkeringsträningarna.

Starten ifrån Anders kunde väl ha varit bättre, men jag tror det var för att han visade med handen också att Dax skulle lämna. Det där med dirigeringar har alltid varit lite av en grej för Dax då han gärna kollar in det man pekar med snarare än vart man pekar!
Nu är det ju ingen som dirigerar på tävling, så det kommer säkert funka bra.
Av naturliga skäl blev det inga skott under budföringen och det vore väl en bra grej att kolla av det i alla fall en gång i livet innan vi ska ut. Jag tror det får bli lite jobbträning nästa vecka helt enkelt!

Jag körde också några vändor kryp med honom och det kändes rätt bra på slutet. I början blev det väldigt ryckigt så han kröp och stannade upp om vart annat och när jag peppade på honom lite reste han upp armbågarna men till slut fick vi till det och han kröp snyggt i kanske tre meter.
Jag testade häromdagen i garaget på jobbet men det var ju inte så schysst kanske med tanke på underlaget (asfalt) så denna gång var det väl lite bättre med tunn filtmatta.
Bra, spontan träning i tjänst, bara sådär!

20120409-034155.jpg

4 Thoughts on “Lydnad inatt.

 1. alexandra on 9 april, 2012 at 08:43 said:

  Ibland är det som är den bästa träningen…lite spontant!!!

 2. Vilken lyx att kunna träna på jobbet 🙂
  Vankas det tävling?

  • UllisWeb on 9 april, 2012 at 15:17 said:

   Ja ibland har jobbet sina fördelar, om allt är lugnt och man ligger bra till dvs.
   Den 21 är det tänkt att vi ska trassla oss runt ett lägrespår, hur nu det ska gå till! 😆

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: