web analytics

Jag har sällskap i soffan av mina två pojkar där jag försöker tillfriskna. Det sket sig att jobba hela vändan, igår var jag direkt efter jobbet på hundträningen (vi måste ju vara där två gånger per månad) och när jag stod där och snorade och hostade kände jag att det blir ju inte bättre alls utan bara flyttar runt i kroppen!
Det blir ju inte så mycket vila när man jobbar, har man riktig tur blir det kanske sju timmars sömn och sedan är man uppe och går hela natten, hoppar in och ut ur bilen, in och ut i värme och kyla hela tiden. Klart det inte blir bättre, jag ska vara glad att det inte blivit sämre!

20120417-142210.jpg

Det blev lite budföring med skott igår ändå och det såg bra ut, han hade inga tendenser att dunka in i mottagarens ben i alla fall men däremot på mig en gång då jag inte sa ”fot” när han var på väg in. Jag vet inte om jag får göra det eller om det bara är ok för mottagaren, måste kolla upp det där!

20120417-142230.jpg

Vi körde också en ”uppkörning” med hundansvarige så nu är den klar för denna månaden. Dax lättade lite från marken när jag var på väg tillbaka från visitationen och i första transporten hade han ingen tanke på att hålla ögonkontakt med mig så jag fick lägga lite tryck på honom och ta en ”uppfräschning” med stillastående figge och fotgående runt honom så gjorde han en utmärkt transport sen. Även under lydnaden var han splittrad då vi hade tagit fram legsleevesen redan, inte så konstigt eftersom vi slarvat med toleransträningen LÄNGE nu och den är ju som allt annat färskvara!

20120417-142244.jpg

Jag tycker det känns som att träningen precis kommit igång efter vintern, vi har inte riktigt hittat flytet och precisionen som vi borde än. Så länge jag känner mig lite fräschare blir det till att nöta på lydnaden denna vecka så kanske det kan bli några fina poäng på lördag.

20120417-143148.jpg

2 Thoughts on “Relax.

 1. Malin on 18 april, 2012 at 22:21 said:

  Mysbilder!! ♥ Han är ju bara såååå söt Brimer! Skön stil har han också! 😛
  Kram och krya på dig nu vännen!

  • UllisWeb on 19 april, 2012 at 02:00 said:

   Ja han är verkligen bedårande, och en riktig mattegris börjar han bli också. Precis som det ska vara med andra ord! 😀
   Idag känns det bättre, så än finns det hopp!
   Kram! ♥

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: