web analytics

Idag började vi dagen med att åka till veterinären, Dax fick sin rabiesvaccinering och pass så han kan åka med på äventyr om jag skulle vilja. Det är ju så smidigt att resa med hundarna nuförtiden, sedan nyår finns ju inte ens kravet på avmaskning kvar längre (även om jag ändå kommer avmaska innan man kommer hem om vi varit utomlands)!
Det känns ju lite märkligt att man numera faktiskt kan ta med sina husdjur när man ska på solsemester till tex. Mallorca eller Kreta, världen känns plötsligt väldigt liten och tillgänglig!

Idag har vi också varit en sväng förbi Solna och mina föräldrar där Brimer fick följa med upp för första gången. Han var till en början lite skeptisk, men det lättade som vanligt upp efter hand. Mycket att undersöka och kolla in för en liten mallekille!
Anledningen till varför vi åkte till Solna var att vi hade årsmöte i min Brf, och efter det började vi riva tapeten i min hall när vi ändå var på plats. Jag ska fortsätta dra ner det sista nästa vecka och sen ska vi tapetsera nytt!
Som vanligt glömde jag ju fota ”före”-bilden innan jag satte igång, så över dörren har jag tjuvstartat…

20120427-024006.jpg

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: