web analytics

Mitt uppe i en jobbvända, inte mycket action då direkt. Ändå sover jag som en kratta, jag vet inte varför men det är jäkligt irriterande och jag vet ju att det inte alls är bra för min mage framför allt. Nåja, det finns ju tabletter, bara att trycka i sig!
Inatt testade jag Brimer i lite okända miljöer, han har ju varit lite försiktig med allt okänt så jag ville kolla av honom lite mer. Döm om min förvåning när det gick hur bra som helst, upp i en gallertrappa (han testade en likadan för första gången i förrgår och då var han lite pipig och försökte gå på sidan men gick sedan upp två gånger, inte ner) som om han aldrig gjort nåt annat både upp och ner på eget initiativ, gick på höga lastkajen, ut på gallergolv och vidare bort till lite pallar och annat skräp som stod i ett hörn. Ja, varför inte liksom?!

* Här skulle det varit en liten film på när han struttar omkring, men min movie maker vägrar att öppna just den filen så jag kan inte rotera den till rätt synvinkel. Den får komma senare. *

Han hittade lite pinnar som han bar på där uppe, och när jag la ner en pall för att se om han ville gå på den råkade han tappa ner pinnen under pallen. Då började han leta efter den, vädrade in den under pallen och gav sig inte förrän han hittade en väg in för att ha den, jättebra!
Det var ju inte så svårt i och för sig, han är ju fortfarande så liten så han kunde ju nästan krypa in hela han och fiska ut den haha!
Kul att se att han utvecklas framåt, nu ska vi ta tag i att träffa en massa okända människor och se hur han funkar där.

Huset med pool som vi kollade på förra veckan var bara skit, men nu har vi två andra på G som vi hoppas på.

2 Thoughts on “Miljö och lite hus.

  1. Blir sååå avis att du kan röja med dina bilder så

    • UllisWeb on 5 maj, 2012 at 21:21 said:

      Tack så mycket, det blir mycket fel också men det kan man ju radera lyckligtvis och sen är det bara att leka på i photoshop så lär man sig snabbt! 😀
      Spara originalet och lek med en kopia bara! 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: