web analytics

Det har varit ett par jobbiga dagar här nu, min mage som krånglar från och till (iom IBS och dyspepsi) har varit jättejobbig och jag har dessutom haft otroligt ont i ryggen av okänd anledning. Nu är ryggen bättre, men magen är fortfarande paj och det ömmar på höger sida vilket faktiskt gör mig lite orolig då jag inte brukar ha ont på något specifikt ställe.
Jag ska försöka äta lite Ipren eftersom de är antiinflammatoriska och hoppas på att dyspepsin klarar det, vill inte bli dålig till när vi ska ha träningshelg!

Mån-tor jobbar jag på en extrabevakning ute i obygden där jag nästan inte har någon mottagning så därför blir uppdateringarna i bloggen lidande. Jag hoppas på att jag håller mig på benen så jag kan återkomma mer senare i veckan!
Peace out y’all!

20120522-160033.jpg

2 Thoughts on “Ont…

  1. Malin on 22 maj, 2012 at 20:42 said:

    Har själv haft ont i magen hela min passvända så jag vet hur det är 🙁 Hoppas du känner dig bättre snart!
    Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: