web analytics

Dagen har bjudit på regntunga skyar under tiden som vi firade min systerson som idag fyllde fem år. Tiden går…
Hundarna var med men fick stanna i bilen, jag hade min långklänning från Bonprix på mig (med leggings under då det bara var 13 grader, brr) och orkade inte med att hålla reda på två pälsmössor som blir blöta och smutsiga. Det är skönt att få känna sig fin nån gång ibland!

Nu jobbar vi vidare i blötan, tydligen ska detta väder hålla i sig ett tag framöver. Inte mig emot, då slipper man ha dåligt samvete för att man sover hela dagarna!
Hoppas bara på att det blir lite att göra på jobbet ändå, dåligt väder brukar betyda lugnare ”på byn” och då går nätterna långsamt. Inatt hade jag visserligen biljakt som sen hamnade i nyheterna, det livade förstås upp stämningen lite i alla fall mitt i allt det gråa!

20120531-225638.jpg

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: