web analytics

Trots att Solna ligger nära city och inträngt mellan andra förorter som Bromma, Sundbyberg och Sollentuna finns det fortfarande en hel del grönska och lummighet kvar. Hagaparken är förstås en av oaserna, ”kungliga Haga” nu igen efter att den där prinsessfamiljen flyttat in. Jag föredrar skogarna runt Järvafältet, även om motionsspåren används flitigt av andra och man får samsas med andra hundägare, ryttare, mountainbikeåkare och på vintern såklart skidåkare så känns det ändå som att man kommer bort en liten stund. Mitt i stan. Men ändå i skogen. Magiskt!
Dessa bilder tog jag under jobbvändan en dag när solen sken och regnet santidigt strilade ner då och då, man kunde nästan höra skogen växa och få liv och trots att det var varmt i luften kom det ånga när man andades. En uggla flög iväg från en gren när vi stod bara ett par meter ifrån trädet där den suttit. Också magiskt!

 

2 Thoughts on “Skogen i staden.

 1. Nu bor ju inte jag mitt i skogen mitt i staden, typ, men visst är det alldeles underbart och magiskt att njuta av skog och grönska. Att liksom bara vara där och då. Love it!! 🙂
  Fina bilder också 🙂
  Kram!

  • UllisWeb on 19 maj, 2012 at 18:18 said:

   Javisst är det härligt att bara skrota omkring och njuta av naturen, inte behöva göra någonting eller stressa iväg någonstans utan bara… Vara! 😀
   Lyxigt att kunna göra det utan att behöva åka iväg ändå när man bor ”i stan”.
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: