web analytics

Efter ett par timmars sömn drog vi iväg på husvisningar idag, två ”gårdar” som jag visat på bild tidigare. Den första var stor, 189 kvm plus två sidobyggnader och tomt på drygt 5600 kvm. Allt var jättefint skött, det behövdes tapetseras och målas precis överallt och man vill nog gärna fixa kök och badrum också men allt är fullt funktionellt.
Jag fick ingen känsla för detta hus, jättefint och bra utrymmen, men nej, vi ”klickade” inte riktigt helt enkelt.

Den andra ”gården” vi tittade på var betydligt mindre, 90 kvm med två sidobyggnader på 140 och 80 kvm och tomt på 2064 kvm. I huvudbyggnaden var det fräscht men den var ju mindre än den första, och på övervåningen hade halva huset LÅNGT under normal takhöjd, dörrarna var kanske 165 cm höga!
Inte konstigt då huset är byggt på 1890-talet, men ändå. I andra halvan av huset hade de öppnat upp till taknocken och där var det normal ståhöjd.
Detta hus föll jag pladask för, trots att man vill meka lite med innertaket och troligen också inom ett par år lägga om yttertaket. Men det var sååå mysigt! ♡
Rickard blev skeptisk tyvärr, tyckte det kändes lite trångt och att det blir dyrt med takomläggning så vi får se… Jag får bearbeta!

Nu har vi tagit kväll på soffan, känns som det blir tidigt i säng ikväll!

20120516-220843.jpg

2 Thoughts on “Visningar.

 1. Jag håller tummarna för att du lyckats ”omvända” R 😉 Och ang. kostnaden för att lägga om taket så småningom så kan jag ju meddela att äger man ett hus har man ALLTID en massa utgifter! 😛 En hel del stora också tyvärr, så det får inte stoppa er tycker jag! 🙂 Det kommer alltid finnas något som man vill / måsta fixa med!
  Kram!

  • UllisWeb on 17 maj, 2012 at 11:26 said:

   Ja både jag och R har ju haft hus tidigare och det är ju tyvärr nackdelen med att ha hus, att det alltid finns tråkiga och dyra ”måsten” som ska fixas med både byggnader och tomt. Tråkigt att starta med ett så omfattande projekt bara. Men vi fick nig olika känsla för det helt enkelt, så vi får väl kolla vidare… 😛
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: