web analytics

Idag var det tänkt att jag skulle riva ner det sista av tapeterna i hallen så vi snart kan fixa upp de nya, men jag kom inte så långt i det projektet innan min snälla mekaniker från verkstaden i källaren hörde av sig och meddelade att det fanns tid för att montera min dragkrok som jag köpte för ett tag sedan!
Så in med grabbarna i bilen och sedan fick de vara åskådare till hur kofångaren lyftes bort, förstärkningar i balkarna sattes fast, vi borrade och skruvade och åkte runt på ”horor” (som med ett finare ord tydligen heter ”montörsvagn” hehe), sprayade rostskyddsmedel, satte tillbaka kofångaren, skruvade lite till och vóila; en dragkrok på plats!

Sen ska det ju också dras fram el innan den går att besikta och använda, men nu är i alla fall själva kroken på plats, yay!!!

Efter ca 5,5 timmars mekande bjöd jag meken på pizza och sen tog jag med majonäserna på långpromenad borta vid klubben. Idag har det ju faktiskt varit riktigt skönt ute så en tur i det gröna satt ypperligt fint såhär på kvällskvisten!
Nu är det alldeles för sent för att fortsätta med tapeterna, så i stället får det bli lite pillande med datorn och några avsnitt av Criminal Minds innan läggdags. Morgondagen bjuder först på nagelfix och sedan är det dags att gå på en ny jobbvända (pestigaste vändan fre-ons, men sista av dess slag innan semestern i alla fall!).

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: