web analytics

Åh jag är så trött, både fysiskt och mentalt. Åter igen har vi försökt boka en helg för att ha kennelläger, och åter igen har vi till slut fått svar att det då är andra aktiviteter på klubben (som inte står i deras kalender), så det går inte för sig. Snart ger jag upp och det blir inget läger, tiden går ju och vi måste kunna planera i god tid innan. För att inte tala om alla som vill vara med och som kanske måste söka semester eller så, då går det inte att komma en vecka innan direkt!
Jag har inte pratat med Rickard än, men förhoppningsvis kommer vi på någon form av lösning. Hade sett fram emot ett läger…

I morse när jag var på väg hem från jobbet började det plötsligt låta konstigt i bilen, ett metalliskt, klonkade ljud som kom från höger fram. Jag misstänkte att hjulet kanske var på väg att lossna och svängde av och in på en mack. Det kändes inget på hjulet när man drog i det, men å andra sidan så drar jag ju inte heller med ett tons kraft som bilen väger. Jag vågade mig på att rulla de 2 km som var kvar hem i alla fall, och som tur var kunde grabbarna i verkstaden kolla på bilen under dagen när jag sov. Och mycket riktigt så var det bultarna som hade lossnat IGEN, förra gången det hände så var det vänster fram!
Helt otroligt när vi ändå drar dem med bultmaskin, men å andra sidan så ska man ju alltid efterdra när man har alufälgar så jag får väl skylla mig själv på något sätt antar jag. Skönt att det var ett så enkelt ”fel”  alla fall!!

Magen är lite stökig idag också så jag har ingen som helst lust att jobba, men det är ju sista passet inatt så det är bara att bita ihop och härda ut. I morgon efter jobbet åker jag till Rickard, och jag hoppas ledigheten bjuder på lite muntrare stunder än denna passvända. Just nu blåser det inte direkt medvind på någon front känns det som!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: