web analytics

…Vill jag skriva om, men just nu är det fullt upp med annat. Jag sitter med tre gallerier till kennelsidan som SKA upp IDAG, fan vilken tid det tar när man inte får tummen ur utan skjuter upp saker ibland. Då blir det ju mer att göra sen i stället, att man aldrig lär sig?!

Jag ska försöka skriva om tisdagens träning också idag, vis av erfarenhet vet jag att låter jag det gå för länge faller det i glömska.
Jag har också börjat göra om min egen hemsida för länge, länge sedan, men knappt fått ihop färger och layout innan det sattes på vänt… Saker behöver lagas och symaskinen står redo, jag vill lägga upp bilder i mina egna gallerier (om de ska vara kvar på nya sidan, det är lite oklart), men tiden, TIDEN!?!
Under dagen både måste och vill man ju göra annat långt in på kvällen vid denna årstid, och när man väl landar i soffan tar det inte många minuter innan ögonlocken stängs.
Varför kan jag inte få lite fler timmar på dygnet? 😉

Nu är vi på väg ut till båten för att testa våra nya drag vi köpte förra veckan, kanske blir det fisk till middag?

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: