web analytics

Ligger kvar och släpar i sängen, idag börjar Rickard jobba så det blir sen uppstigning för honom. Kl 14 ska vi dock iväg till EBK för lite lydnadsträning innan jag sedan styr kosan mot mitt riktiga hem. Måste fixa och dona lite där också innan det är dags att jobba igen på onsdag, leta fram uniformen kan ju tex vara en bra grej hehe…

Jag ska också sätta mig med datorn och skriva om vår träning senaste veckan och lägga in ännu mera nytt på kennelsidan, Norrlandsstjärnan Beila har varit ute och visat framfötterna på flera sätt under helgen minsann!
Himla kul att få små glimtar av vad som händer, inte bara via (Rickards) Facebook utan direkt till nån av oss!
Jag är ju inte en del av kenneln på annat sätt än att jag sköter hemsidan och hjälper till med ”markservicen”, men ändå är det skoj att se både A- och B-kull göra framsteg.

Nähäpp, om man skulle ta och vaska av sig lite snabbt i duschen och börja rasta hundar sen då…

4 Thoughts on “Slow start.

 1. Alexandra on 23 juli, 2012 at 13:15 said:

  Ser fram mot nya uppdateringar!!!! I mina ögon är du minsann kennelmor 🙂

 2. Steve-O on 24 juli, 2012 at 09:21 said:

  Äntligen börjar du jobba så det blir lite väktarbjäfs också! Nääärå, skojar bara! 😉
  Jag har börjat jobba igen, tänkte nog skära mig i handlederna lagom till eftermiddagen… =P

  Kram

  • UllisWeb on 24 juli, 2012 at 10:21 said:

   Haha, ja nu kommer snart de suddiga bilderna på en instrumentpanel mitt i natten! 😆
   Det var inte lång semester du fick, hoppas verkligen de kompenserar dig på något annat sätt??? 😯
   Kram!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: