web analytics

Idag hämtade jag ut paketet med våra Englandsbeställda löparskor som kom förra veckan när jag var i Tuna, givetvis var jag ju tvungen att testa dem på en gång!
Man fick med ett par strumpor också, och tidpunkten till ära var det speciella London-strumpor minsann haha!

Nu är ju inte jag nån grym löpare som tillryggalägger mil när jag är ute, utan 2,5 km spåret dög utmärkt för mig och killarna hehe. Jag spände på mig dragbältet och hakade i deras vanliga koppel i kroken, jag har fullt upp med att hålla ordning på mina egna kroppsdelar när jag springer så då är det skönt att inte behöva hålla i dem också. Nu fick jag hålla Brimers koppel mestadels i alla fall eftersom han till skillnad från Dax inte inser tjusningen (än?) med att tävla med morsan utan ”väluppfostrat” springer med slackande koppel och då får jag se till att korta av det lite så han inte springer och trasslar in sig. Det kan ha att göra med att jag satte på dem varsitt stryp och korrigerade dem på en gång de drog eftersom jag inte hade nån lust att stå som en liten vimpel efter dem om nu båda hade haft lust att dra… Brimer har aldrig haft stryp på sig tidigare, så det verkade ju ta skruv!
Jag ska kanske beställa en till spårsele så kan de ha dem på sig när vi springer, där sitter koppelringen uppe på ryggen så kopplet håller sig mer ur vägen och de slipper ha stryp också. Just nu delar de på samma sele, jag kan ju ändå bara spåra med en hund i taget så varför köpa på sig en massa grejer bara för att jag har två hundar?!

Anyhow så gick det skitbra att springa med dem, och skorna, SKORNA!!!
Jag hade totalt glömt hur det är att springa med bra dojor, det var som att linda in fötterna i bomull och bara flyga fram!
2,5 km kändes lätt som en plätt (ja, nu ska jag inte överdriva för jag blev bra flåsig i uppförsbackarna, men skorna var det inget fel på haha!) och vi travade på hela vägen runt utom på ett ställe där jag fick stanna dem för att släppa förbi en tjej på cykel (i spåret!?). För mig är det skitbra att kunna springa runt hela vägen utan att vare sig få mjölksyra eller andnöd, jag är skitnöjd!

I samma paket som skorna kom också ett par byxor från Adidas som jag tog för att de var på rea, jag trodde att det var sweatpants men nu när jag öppnade dem visade det sig att de var mer jazzbyxor i glansigt material. Det gör absolut ingenting, de var kanonsköna och sitter bra så även de kändes som ett bra köp!

2 Thoughts on “Som på moln!

 1. Härligt med nya löparskor! 😀 Och ännu härligare att du är igång med löpningen igen!! 😀
  Glömde visst höra av mig ikväll… :/ Skyller på att jag försvann helt in i en TV-serie 😛
  Kram
  PS. Nu fungerar uppdateringsmailen igen! 🙂

  • UllisWeb on 25 juli, 2012 at 03:10 said:

   Ja det blev verkligen skillnad med nya skor, helt annan känsla!
   Det kändes riktigt bra att springa idag, så jag hoppas på att den känslan hänger kvar för det vore ju riktigt bra om jag kunde få fart på konditionen och förbränningen igen. 🙂
   Jag var ju lika dålig jag på att höra av mig, så du är ju i gott sällskap! :mrgreen:
   Bra att allt funkar som det ska igen, hade helt missat att tillägget var inaktivt!
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: