web analytics

Idag har jag verkligen satt mig in i hur RunKeeper funkar, lagt till rundor och grejer för att få översikt och till och med fixat profilsidan på webben (med bild och allt haha). En bra app (efter lite modifieringar) tycker jag!
En tur i spåret blev det igår, och en tur idag. Idag tog jag bara med mig Brimer, vi behöver göra saker tillsammans utan Dax ibland och i spåret träffar man nästan alltid på lite folk och andra hundar vilket han behöver. När vi började springa blev han tveksam till att passera andra men nu tittar han bara på dem, reser lite ragg och joggar förbi. Jag är så glad över Dax som visar hur det går till här i världen!

Idag var också andra passet med iläggssulorna, och redan igår kände jag av att jag haft dem för jag var jäkligt trött i fötterna. Idag gjorde det till en början lite ont på utsidan av höger fot och i båda fotvalven, men det är lite tidigt att säga om det är dåligt ont eller bara ovant ont. De är väldigt hårda i jämförelse med standardsulorna, och jag längtar efter originalen lite grann. Kanske ska jag ta lite pronation och komfort framför neutralt och stelt… Nåja, jag härdar ut lite till.
Nu ska jag sjunka ner i ett långt och härligt bad och kolla på film, vad gjorde man innan laptopen fanns haha?

"Vackert sällskap på rastningsrundan idag, en påfågelöga.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: