web analytics

Inte mycket action igår, jag var hos naprapaten vid lunch och han konstaterade att det fanns sättningar genom hela ryggen. Inget allvarligt och han tyckte jag ”har bra råmaterial” men jag kan gott bygga på mitt råmaterial med rodd, latsdrag etc som stärker upp framför allt övre delen av ryggen. Det knakade gott när han tryckte till kan jag meddela, men när man vet att det är för en bra sak så känns det bara bra tycker jag!
Dock skulle jag behöva komma åt mina sneda sätesmuskler, både mjuka upp och stretcha ut dem men som det känns nu så har spänningarna gått över gränsen för vad som är möjligt att lösa på egen hand. Det får nog bli lite akupunktur på dem om jag lyckas leta fram nåt bra ställe att gå till, stället jag gick till för fem år sedan ligger inne i stan och det orkar jag bara inte med…

På kvällen blev det hemfärd och sen ligga på soffan och sängen och slappa med tacotallrik och lite naturgodis. Jag fick inte sitta ner sa naprapaten eftersom det trycker ihop ryggraden så jag misstänker att bilfärden på 1,5 timmar inte var godkänd egentligen hehe… Men vad ska man göra, jag måste ju åka hem och jobba!Idag har jag en ”hemmadag” med lite pyssel, tvätta kläder bland annat och så jobba/plugga lite framför datorn. Jag har varit duktig och satt upp ett litet kontor vid köksbordet, jag sitter ändå aldrig här och äter och det blir en betydligt bättre arbetsställning att sitta vid ett bord än i soffan som en slashas!
Skulle så gärna vilja ha ett skrivbord men det får inte plats, det får bli i huset (om jag nu hittar nåt nån gång).
Konstaterade också att allt i lägenheten har stannat av, det är inte mycket kvar att göra i hallen men av nån anledning står det bara still. Jag ska försöka måla klart de sista listerna och skruva tillbaka alla möblerna igen under vändan, så kanske vi kan tapetsera upp fondväggen efter lägret sen!

Ser väldigt mycket fram emot lägret måste jag säga, både för att det blir kul att träffa folk och hundar igen, men också för att få till lite effektiv träning flera dagar i rad utan att behöva känna stress över att hinna med så mycket som möjligt innan det är dags att åka hem och jobba igen. Överlag måste jag ta och varva ner mellan jobbvändorna och lägga fokus på annat ett tag, min universitetskurs tar slut vid årsskiftet så jag MÅSTE lägga tid på den. Jag har alltför många oavslutade skolprojekt, det känns inte bra med ett till!

4 Thoughts on “Low key.

  1. Alexandra on 19 september, 2012 at 16:51 said:

    Mkt bra tänkt!!! Gör färdigt din skola! Det är inget någon kan ta ifrån dig…. Snart hund läger ned massa jamjam

  2. Aha, var det SÅ tallriken såg ut! 😉
    Hörs ikväll! Kram 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: