web analytics

Jag tar mig lite datortid till frukosten innan jag måste sätta fart och packa inför kommande ledighet, egentligen har jag inte tid men detta är också kvalitetstid för mig. Att sitta och ta det lugnt medan jag äter, kolla nyheterna och lite smått och gott och bara vara innan man kör igång med alla måsten är en nödvändighet för att jag ska funka ordentligt. Vet jag att jag måste skynda iväg när jag går upp på morgonen, då får jag strunta i att äta. Mat och stress går inte ihop i min mage (vilket är så himla tråkigt då frukosten är mitt absoluta favoritmål på hela dagen)!
Idag har jag i alla fall sovit väldigt bra och ganska länge, vaknade efter tre någon gång så det är helt ok. Jag förstår inte varför jag haft så svårt att sova de senaste jobbvändorna, i vanliga fall brukar det gå bättre och bättre ju mörkare tider vi går mot.

Långledigt och kennelläger är på ingång, det innebär en hel del kläder och andra attiraljer som måste med i väskan. Tyvärr ska inte vädret vara det allra bästa om jag förstått prognoserna rätt, så det gäller att få med lite av varje. Men först ska jag dricka upp mitt te…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: