web analytics

Jag upptäckte igår att i princip alla basvaror var slut hemma så idag åkte jag och handlade några olika varianter pasta i alla fall innan jobbet. Hatar att inte ha saker hemma att kunna svänga ihop någon form av måltid av när det behövs!
Under tiden jag var och handlade snurrade tvättmaskinerna i källaren, och när kläderna däri sedan hade förpassats till torkskåp och tumlade fick pojkarna en liten promenad innan vi åkte till jobbet där vi är nu. Kallt som fan är det, bara 3 grader… Vintern är på ingång!

Jag märker redan nu hur min lust att träna hund börjar trappas ner som den alltid gör under vintern. Jag tror att det framför allt är mörkret som gör att jag inte orkar hålla på, när våren och ljuset kommer tillbaka så tar det fart igen. Förra året var det ju ingen snö knappt, och alla var helt lyriska över att kunna träna så mycket men jag kände precis lika lite lust som alla andra vintrar så helt klart är det mörkret!
I år hoppas jag dock att det kommer snö för även om jag inte tränar SBK-moment så blir det ändå träning i form av fys under vintern och min favoritform av fys är helt klart skidorna!

4 Thoughts on “Basic.

 1. Jag hoppas oxå på lite snö!! riktigt roligt verkar det vara…det är väl fördelen med mitt jobb…slutar tidigt så jag har några ljusa timmar

  • UllisWeb on 11 oktober, 2012 at 05:57 said:

   Jaaa det är fantastiskt!!
   Tyvärr får jag inget medhåll i familjen på den punkten 😉 men jag får väl ta med mig pojkarna och matsäck själv ut i vinter då om det kommer snö! 😀

 2. Jag vill också ha snö i vinter!! Massor med snö om jag ska vara ärlig! 😀
  Ska jag vara ännu ärligare så längtar jag redan nu efter jul och snö och vinter… men å andra sidan så fick jag ju inte uppleva julen förra året (snön lyste ju med sin frånvaro tyvärr) eftersom jag låg på sjukan, så jag skyller mitt julsuktande på det! 😉
  Kram

  • UllisWeb on 12 oktober, 2012 at 05:49 said:

   Ja jag hoppas också det blir ordentligt med snö, hatar mörker och smuts vilket man slipper då!!
   Plus att man som sagt kan åka skidor vilket jag inte fick göra en enda gång i vintras! 🙁
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: