web analytics

Hösten är ju verkligen här nu och jag märker hur det påverkar mig något enormt. Träningslusten har gått från 100 till kanske 10 på bara någon vecka. Nu börjar den mörka perioden… Idag började dagen inte så himla bra, ett enormt illamående påminde mig om varför jag ställer om dygnet till dag när jag är ledig, och varför jag inte ska äta en massa skräp och dricka kolsyrat, och kanske äta fler mindre mål om dagen än ett gigantiskt… Jag har skött mig riktigt dåligt denna ledighet och det får jag ju betala för som vanligt.

Dax är skadad, Fenris hoppade på honom här hemma när hon i ett obevakat ögonblick smitit ut ur sovrummet så han fick ett genomgående hål precis innanför sporren. Hon lyckades inte få ordentligt tag i honom den här gången så vi fick isär dem snabbt, men ändå hann det alltså bli en skada. Det är verkligen jättejobbigt att ha hundar som inte funkar ihop. Verkligen!
Det är säkerligen också en bidragande orsak till varför träningslusten inte är på topp, annars hade jag faktiskt kunna tänka mig att spåra lite med pojkarna idag, i regnet, ensamheten och lugnet ute i skogen. Men det får bli en promenad i stället, med hopp om att alla älgjägare har skjutit av sina kvoter för i år!
Sen får det nog bli ytterligare en lugn kväll framför TV:n och lite spel tror jag.

4 Thoughts on “Lågmält.

 1. Krya på dig Ullis!! Jag är inte heller på super topp med hundarna just nu…så jäkla synd att vi bor så LÅNGT ifrån varandra

  • UllisWeb on 16 oktober, 2012 at 16:46 said:

   Tack!
   Min motivation kommer nog tillbaka till våren, så det känns ändå rätt ok att ta det lite piano några månader och sen köra igång när ljuset kommer tillbaks!
   Bara Dax blir bra i benet så ska vi hålla igång skyddet i alla fall tänkte jag.
   Det är nedrans trist med avståndet, inte alls nästgårds! 🙁

 2. laila, Izac & Cattla on 17 oktober, 2012 at 19:15 said:

  Neeej va tråkigt med skadad Dax!! Fyy!! Förstår att det är jobbigt! Jag känner som du.. träningsmotivationen är kass.. men jag har fått liiiite fart idag.. dock trögt.. tävlar ju på söndag så jag känner det där jobbiga ”måste” men som sagt bättre idag.. jag hoppas dock vi ses snart.. Sköt om dig och ta det lugnt om inte lusten finns.. Kramar i massor

  • UllisWeb on 17 oktober, 2012 at 23:30 said:

   Ja det känns riktigt trist. 🙁
   Men jag hoppas på att det ska kännas lite bättre igen när han är hel, även om jag som sagt alltid får dippar under vintern i alla fall. Bit ihop och håll ut till tävlingen, jag ska hålla tummarna!! 😀
   Kramen!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: