web analytics

Ännu en härlig höstdag… Jag tog med mig pojkarna och Astrid till landet för att hjälpa mamma och pappa att klippa gräset. Rickard och de andra hade jobbat inatt så de låg och drog stora ZZZ när vi åkte. När vi kom fram till landet möttes vi av detta:

Så det var bara att plocka fram motorsågen och kapa lite träd innan det så blev dags för gräsklippning. Jag körde först en del av gräsmattan till att börja med, sen fick hundarna komma ut och äta märgben medan jag klippte resten. För säkerhets skull fick de ha linor på sig, jag hör ju knappast om det skulle hända något när jag sitter på en maskin och brummar runt.

När klippningen var klar satte jag igång med att plocka in alla utemöbler för vintern, men innan dess tog jag och Astrid lite fikapaus medan pojkarna jagade varandra runt huset sisådär 200 varv.

Väl hemma igen protesterade ryggen å det grövsta så det fick bli ett varmt bad med lite CSI:NY som sällskap och nu blir det TV-spelskväll för hela slanten tror jag.
Och det var min dag, over and out!

4 Thoughts on “Min dag.

 1. Malin on 6 oktober, 2012 at 23:44 said:

  Låter som en riktigt mysig dag! 🙂 Gillar såna här ”min dag”-inlägg, mer sånt! 😀 Fina bilder också!
  Kram

 2. Oj, vilken tur att trädet inte lagt sig över huset!!
  En rätt mysig dag verkar ni haft, trots massa tunga sysslor. Trist med ryggen dock, och hoppas den känns bättre!

  Ha en fortsatt braig helg 🙂

  • UllisWeb on 7 oktober, 2012 at 11:40 said:

   Visst var det tur att det bara var ett litet träd, jobbigt annars helt klart om det nått ända fram till huset! 😯
   Men det var helt klart en mysig dag, gillar att gå omkring och pyssla utomhus så länge det inte handlar om att ta hand om rabatter haha!
   Ha en trevlig söndag du också! 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: