web analytics

Idag var det dags för ytterligare ett naprapatbesök och denna gång gick jag till Naprapatcenter i Järfälla eftersom han också använder akupunktur vilket jag har bra erfarenheter av. Förr-förra veckans besök i Eskilstuna med bara ”knäckande” gav inte så mycket.Det blev dock inga nålar idag heller utan i stället gick vi igenom problemen, han tryckte, tänjde och kände på alla möjliga håll och kanter och sen informerade han mig om att jag har sned rygg (vilket jag visste sedan innan), olika långa ben, längre överkropp än ben, dålig bålstabilitet, snett bäcken både framåt och uppåt… Inte så goda nyheter om man är känslig med sin kropp kanske hahaha!Nu råkar jag vara rätt obrydd över hur jag är skapt, tänker mer att det är som det är och man får göra det bästa av det man har helt enkelt så för mig var detta bra info!
Hur som haver så kändes det bättre när han hade fixat färdigt och vi bestämde att jag ska gå tillbaka på tisdag nästa vecka för en till sväng.
Vägen till Eskilstuna bjöd på vackert höstlandskap trots att det regnade, helt otroligt vilka färger som kommer fram vid den här årstiden!När jag kom fram fick Dax sin nya maskot, och som vanligt blev det en hit. Han älskar sina mjukisdjur!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: