web analytics

Vaknade med huvudvärk idag, det går bra nu… Jag har inte ens orkat släpa mig ut med hundarna än, en snabb pink utanför bara men ingen längre promenad. Inte för att de bryr sig, som vanligt utmanövrerar de mig här i soffan och ligger i varsitt hörn och snarkar, jag får sitta på en liten bit i mitten och längst ut på kanten!
Åh jag är för trött för att komma på något intressant att skriva om, jag återkommer!

4 Thoughts on “Skallebank.

  1. Hoppas du mår bättre nu vännen! <3

    • UllisWeb on 30 oktober, 2012 at 05:17 said:

      Jag tog en Ipren och lade mig på soffan under en filt i en timme, sen var jag i alla fall ”gångbar”. Mirakulöst nog har det hållt i sig under natten också *peppar peppar* så jag ska försöka få ordentligt med sömn idag så inte historien upprepar sig!
      Kram på dig!

  2. Jag låg som en slagen padda så det är ok för dig med att vara en slagen hjälte mohahaha…….

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: