web analytics

Idag trotsade jag min tråkiga bankman och beställde en Canon IXUS 500 HS, en relativt billig kompaktkamera att ha med sig vid olika aktiviteter där systemkamera är för klumpigt men telefonbilder blir för dålig kvalitet. Jag tänker mig när jag åker skidor, är ute och går, eller på resor där man inte vill fylla upp bagaget med onödiga kilon.Det blir spännande att testa Canon, jag har alltid haft Nikon förut men denna har fått fina recensioner överallt så den fick det bli!

4 Thoughts on “IXUS 500 HS

 1. Jag tror du kommer bli nöjd med kameran! 😀 Ixus är bra kameror, iaf tycker jag det 🙂
  Ses imorn! 😀 😀

  • UllisWeb on 19 november, 2012 at 02:05 said:

   Ja jag tror det också, den har ju fått bra recensioner både från dig och en massa företag! 😀
   Japp, vi ses då, skoj skoj!! 😀

 2. Steve-O on 19 november, 2012 at 12:32 said:

  Nice! Har spanat på den också då det är dags att uppgradera… Men jag har ju haft vatten- stöt- och köldtålig kamera nu ett par-tre år så jag lär inte kunna vara utan… Blir nog den nya modellen av min kamera : http://www.cyberphoto.se/info.php?article=tg1
  Det blir en viss kompromiss i bildkvaliteten men inte så det spelar mig någon roll gissar jag 🙂

  • UllisWeb on 19 november, 2012 at 14:43 said:

   Jag tror inte det blir så stor skillnad bildmässigt, ska man ta finbilder är det ju ändå systemaren som gäller!
   Men jag ville hålla mig under 2000 kr för min lilla ”leksak”, och då tror jag IXUS blir kanon! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: