web analytics

Idag är det full fart innan jobbet, måste plocka i ordning alla 1000 saker som ska med i morgon bitti som vanligt. Jag lever verkligen ur en väska (eller snarare två väskor och ett antal påsar hahaha) och har fullständigt tappat kontrollen på var alla mina saker är. Det enda jag har stenkoll på är väskan med kameror och dator, den packas alltid likadant och den har jag alltid med mig!
Jag bjuder på en film på Dax som också alltid har stenkoll på vart han har sin viktigaste ägodel; giraffen!
Notera också min underbara falsettröst, blir bara ljusare och ljusare hahahaha!
Jag funderar på att lägga ut mer filmer (och då kanske med lite mer ”matnyttigt” innehåll än att hämta en giraff i hallen haha), vad tycker ni om det?

I morgon bitti efter jobbet bär det alltså av igen!

2 Thoughts on “Packning och liten film.

  1. Ullis!! du är så fjompig..hahaha Inte konstigt att Dax är sessan

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: