web analytics

Idag var det dags att fixa naglarna igen, och denna gång bestämde jag mig för att helt enkelt ta bort dem. Jag har funderat på det länge eftersom det är så sjukt onödiga pengar egentligen (minst 500 kr/mån), men å andra sidan är det riktig vardagslyx så jag har ändå tyckt att det har varit värt det. De senaste månaderna har jag dock märkt att jag inte tagit hand om dem som man ska, och som en följd blir de ju fula och släpper.

Jag är helt enkelt inte lika intresserad längre, så då kan jag ju lägga de pengarna på annat i stället. Göra min bankman glad kanske och sätta in dem på sparkontot haha?!
Men jag har inte tappat stinget helt, jag ska testa en annan grej framöver som alla kan fixa med hemma om man vill vara lite vardagsfin. Jag återkommer med det!

4 Thoughts on “The end of an era.

 1. Steve-O on 29 november, 2012 at 12:35 said:

  Ser med spänning fram emot det, behöver vara lite vardagsfin! 😀

 2. Du har ju så himla fina naglar ändå ju!! 🙂

  • UllisWeb on 30 november, 2012 at 14:07 said:

   Tack vännen men bilden ljuger tyvärr. 🙁
   Mina egna naglar är jättemjuka och både skivar, viker sig och går av. Så den här längden jag fick efter borttagningen av gelén kommer inte hålla länge är jag rädd… 🙁

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: