web analytics

Igår fanns det NOLL ork till att skriva nånting, jag kom hem till Rickard sent och lade mig på soffan för att ”sova”, vaknade efter ett fåtal timmar och sen var det till att hålla igång resten av dagen till sent på natten i alla fall?!
Så i stället för att gå och lägga mig tidigt satt jag uppe och hade ont i varenda muskel och led i kroppen, helt sjukt haha. Det är så jävla svårt rent ut sagt att ställa om dygnet ibland, trots att man är dödstrött och knappt har sovit!!

Igår var det också B-kullens ettårsdag och Brimer fick fira det med lite blodpudding och morot i maten och lite kong-uppletande när vi var ute och rastade. Han har en jättefin näsa, hittar ALLT!
Dax fick också leta lite grann eftersom pojkarna var ute samtidigt, men han är ju inte lika grym på uppletande så för att få upp farten släppte vi Brimer också. Det resulterade i att Brimer efter ett litet tag låg med båda kongarna och pysslade och Dax fortfarande sprang omkring och vimsade efter den han skulle ha. Trots att han var framme vid Brimer och borde ha känt och sett att han hade båda där… Smarta killen hahaha!

Idag blev det såklart sen uppstigning tack vare den sena kvällen och efter ett tag fick vi höra att det inte blir nån skyddsträning nu på kvällen på grund av snöovädret. Inte för att vi inte tränar när det snöar, men eftersom det har kommit så mycket snö så kommer det inte gå att ta sig fram till klubben då de troligen inte har hunnit ploga. DET sög ju hårt, vi hade sett fram emot att träna, det är nästan en månad sen nu… Dax blev skitsur.

2 Thoughts on “Galet.

 1. Fast tänk att ni hade gömt ÄNNU fler kongar då?! Kanske dom som Dax letade efter faktiskt! 😉
  Och grattis Brimer i efterskott! 🙂
  Trist med inställd träning men det kan ju vara bra att komma fram till klubben. Blir lite klurigt annars 😛
  Och tänk… nu blev jag lite träningsmotiverad! 😉 Du kom med trevliga nyheter ikväll! 😀
  Kram på dig!

  • UllisWeb on 16 januari, 2013 at 03:03 said:

   Jaaa det är klart, det tänkte jag ju inte på!?! 😆
   Och ja, skittråkigt med inställd skyddsträning när det var så länge sen! 😥
   Men vad trevligt att du fick lite inspiration, hoppas ”ryktena” stämmer bara. 😉
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: