web analytics

Jag orkade inte åka hem från E-tuna igår utan tog ytterligare en kväll med TV-spel och film i stället. Och eftersom vi åkte hem från fisket i söndags utan att ha grillat som vi tänkt så ”grillade” jag mina marshmallows på ett ljus igår i stället. Och det smakade PRECIS lika gott haha!

Idag tog jag dock mitt pick och pack och åkte hemåt men stannade på några ställen för att hämta ut lite paket som jag beställde härom veckan. Bland annat kom den lilla väskan från Nelly och lite smycken från Style By Tyra, och jag blev överförtjust i allihop!
Ni får ett par små och suddiga smakprov på grund av att jag beskurit en större bild med tärnklänningen på som jag skickade till bruden för att visa hur fint det blir. Jag ska fota dem bättre och visa, men just nu sitter jag i jobbilen så det får vänta. Precis som dagens PAD-bild!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: