web analytics

Idag tog vi en tripp till Villingsberg igen och nu är det ju isfiske som gäller. Denna gång fick vi faktiskt en firre var, två rödingar på 460 gram repektive 630 gram. Jag tyckte storleken såg ganska respektabel ut, tills vi kom hem och jämförde med öringfilén vi fortfarande hade kvar i frysen ör då såg det bara ut som lite skräp i botten av påsen haha. Den fisken var ju i och för sig på ca 2,5 kilo, så det går ju inte riktigt att jämföra.
En mysig dag, men jäklar så trötta vi är nu efter att ha sovit typ tre timmar och varit uppe sedan 07. Så nu blir det en lugn kväll med lite TV-spel och ost och kex.

Dagens PAD-bild kommer att utebli för jag har en idé om en bild som jag gärna vill göra men som måste vänta tills jag kommer hem. Då hoppas jag på att kunna få ihop den som jag vill, i så fall blir den awesome!
Tur att det blev lite fiskebilder från dagen i stället!

4 Thoughts on “Isfiske.

 1. Fina bilder! 😀 Och skoj att ni fick napp! 🙂
  Kramen

  • UllisWeb on 7 januari, 2013 at 12:05 said:

   Jag kände mig som en skurk som drog upp den levnadsglada fisken och slog ihjäl den!! 🙁 😉
   Jag är alldeles för stor djurvän haha… Nästa gång får R sköta mördandet, för själva fiskebiten tycker jag är kul! 😆
   Kram!

 2. Fiska på isen, mmmmmm….blir nostalgisk. En syssla pappa och gjorde mycket förr. Mysiga bilder. och röding är GOTT! 🙂

  • UllisWeb on 7 januari, 2013 at 21:12 said:

   Se där! 😀
   Första gången för mig någonsin. Fast jag måste nog säga att jag gillar vanligt fiske bättre, då man är mer aktiv själv hihi. 😉
   Jag hoppas det är smarrigt, vi orkade inte göra något av den direkt när vi kom hem så den åkte in i frysen haha!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: