web analytics

Nu har det verkligen blivit skevt med sömnen här, igår blev vädret mycket finare på eftermiddagen och vi tog en längre tur på skidorna (mer om det i ett annat inlägg) och sen blev det viloläge på soffan eftersom jag trodde att jag kunde ta en liten tupplur och komma rätt i sömnen igen. Men så blev det inte, kunde absolut inte sova på eftermiddagen så när kvällen kom var jag helt förstörd och somnade på soffan strax före 20.00. Vaknade, gick ut med hundarna samt gjorde i ordning mig själv för natten strax efter klockan 22 och sedan sov jag fram till strax efter 03. Sedan dess har jag varit uppe. Suck.
Så nu har jag ätit en smarrig frukost eftersom jag var tokhungrig då det inte blev någon middag igår och sitter och avvaktar lite för att gå ut på morgonpromenaden. Jag har inte velat gå ut i skogen så länge det är kolsvart ute, dels för att jag inte ser hundarna och därmed inte kan ha dem lösa men också för att jag vill låta djuren i skogen vara i fred under natten. Jag har sett massor av olika spår på vägen där vi går från bland annat hare, rådjur och stora älgar (stora klövar i alla fall hehe) så jag vet att de rör sig en hel del under dygnets mörka timmar och då tycker jag att de kan få vara ifred. Det räcker väl med att vi människor invaderar under resten av dagen.

2 Thoughts on “Urspårad sömn.

 1. Ja, verkligen suck. Urfuckad sömn är inte skoj alls. Hoppas du hittar tillbaka till en trevligare dygnsrytm snart!
  Kram

  • UllisWeb on 30 januari, 2013 at 05:48 said:

   Nej man blir ju sliten av för lite sömn oavsett hur timmarna ligger tyvärr, jäkla onödigt haha! 😉
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: