web analytics

Jag har inte lyckats ställa om dygnet den här ledigheten så nu skiter jag i det, om två dagar är det jobb igen och sen är jag långledig så då får jag satsa på att vara dagmänniska.
Igår blev det lite, lite lydnad utförd med Dax, Brimer och Astrid medan Rickard var på gymmet, nu var det så länge sedan vi körde så det var mest lite ”känna på formen”. Dax och Astrid gick faktiskt bra, Brimer däremot kändes ojämn. Han försöker när vi kör men har svårt att koncentrera sig när man är ”mellan” övningar, så fort han får ”varsågod” så ska han dra iväg och göra något annat. Träningen är inte värd mer än något annat för honom med andra ord, och det är ju inte så konstigt eftersom han knappt är tränad. Förväntan och därigenom motivation måste byggas upp!
Jag tog dem också i galen ordning med Brimer sist, nästa gång blir det nog till att köra honom först så jag är ”fräsch” och pedagogisk. De andra klarar ju av att man inte är helt 100, men han behöver tålamod och styrning.

Igår kväll, alla ska ligga på min del av soffan trots att den rymmer 8 personer!?

Idag började det med att min bil inte startade när jag skulle bege mig ut i skogen med ovan nämnda djur, jag vet inte vad som är problemet men misstänker kondens i tanken. Det var inte mycket bensin kvar när jag kom hit i förrgår och sedan dess har den stått. Jag ska alldeles strax engagera mig mer i det och se om jag kan få igång den…
Medan jag höll på och sopade av all snö från min bil och funderade på vad det kunde vara för fel så började hundarna att slåss inne i bilen!?!
Som vanligt får jag ju lov att säga var det ju Dax som åkte på stryk, fast denna gång misstänker jag att det var en filt som var anledningen till utbrottet och inte rent hat som det är från Fenris sida. Astrid är en storsnuttare av rang och ska ALLTID ha en filt att snutta på, och jag skulle tro att Dax låg på filten som fanns i buren. Det är ju inte så stort där inne så han kunde väl inte kliva av när hon skulle ha den, och då tog hon det väl som att han gjorde anspråk på den för sig själv. Så när jag ryckte upp bakluckan och vrålade på dem satt Astrid och knep med öronen och Dax satt längst in i ena hörnet med lösa pälstofsar på halsen. Jag blir så jävla trött på hundar ibland…

Efter detta drama så fick Dax sitta ”shotgun” i fram medan jag försökte starta bilen igen, men det gick inte så vi tog Rickards bil i stället. Jag körde skidor och hundarna sprang lösa i lite drygt 3 km, det tyckte jag var lagom med tanke på att jag fortfarande inte är helt 100 frisk. Men herregud, vintertid är man ju fasen aldrig helt frisk så jag kände att nu måste jag göra nånting i alla fall!
När jag kom hem straffade det sig dock, illamående kom över mig och sen har jag tagit det lugn på soffan och i badet tillsammans med knäckebröd och vatten. Sedan jag började äta ProbiMage så har det varit mycket bättre med illamående och irritation i magen (fast jag äter den bara varannan dag eftersom den är lite väl effektiv hehe), men idag kom det alltså ändå. Men jag antar att jag ska vara nöjd med det, ett par gånger i månaden är ju ingenting jämfört med varje dag!

2 Thoughts on “Vilken dag.

 1. Tråkigt med tjaffs mellan hundarna. Stackars Dax. Inte lätt att flytta på sig i en liten bur direkt 🙁 Fast (förlåt mig nu kanske) men tur det inte var Fenris iaf…
  Härligt med skidtur! 😀 Mindre härligt att du blev illamående efteråt 🙁 Men skönt att ProbiMage hjälper dig! 😀
  Kram kram!

  • UllisWeb on 17 januari, 2013 at 01:00 said:

   Väldig tur att det inte var Fenris skulle jag vilja säga, fast å andra sidan skulle jag aldrig sätta in henne i samma bur som Dax. De får ju inte ens vara i samma rum inne. 😉
   Ja jäkligt irriterande att magen dummar sig, den höll på igår också lite grann så jag antar som sagt att jag kommer ha ”återfall” lite då och då trots att jag äter ProbiMage. Skönt att det är mer sällan i alla fall, hoppas det håller i sig!
   Kramen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: