web analytics

Första inlägget från nya datorn!
Jag håller på att installera Photoshop CS6 as we speak, PS är lätt det viktigaste programmet jag har på min dator. Mail och annat har jag ju i mobilen, men PS… Nej, det finns inga appar i världen som kan mäta sig med det, det är ett MÅSTE haha!

I natt är det sista passet för den här vändan, det ska bli riktigt skönt och i synnerhet som jag har ett par extra lediga pass nästa vecka så jag blir ledig en hel vecka. Dock kommer det bli en ganska intensiv (men rolig) vecka med lite fara och flänga fram och tillbaka till Eskilstuna och Strängnäs, fixa lite här hemma och också försöka ta hand om mig själv med lite ”spakväll”. Mina fötter gör ont och behöver tas om hand, eftersom de är så breda blir det lätt förhårdnader och annat jobbigt om jag inte ser till att fixa med dem emellanåt.
Men nu ska jag som sagt iväg till jobbet, bjuder så länge på en bild på mina naglar jag gjorde förra veckan. Vit botten och Light Elegance Diamond Ice ovanpå.

4 Thoughts on “Premiärinlägg.

 1. Aha, ny dator. Vad najs 🙂 Precis piggnat till efter kräksjukan och inser att shit vad mycket man missar på några dagars avhållsamhet från media :mrgreen:
  Håller med, PS är ett måste! Dock vill jag gärna uppdatera min version till en nyare, men den duger rätt bra tills dess det sker.
  Snygga naglar! 🙂

  Ha en bra jobbenatt!

  • UllisWeb on 19 februari, 2013 at 23:51 said:

   Å fy, kräksjukan!! 🙁
   Fast jag tror inte du har missat några världsomvälvande nyheter i den här bloggen i alla fall, det känns som att jag skriver ungefär samma saker hela tiden. 😆
   Mycket härligt med ny dator, och ny programvara. Ska bli kul att se om det är några större förändringar i CS6 mot CS5! 🙂

 2. Åååååh vad snygga naglar!! 😀
  Skönt med sista passet och lite extra ledighet sen! 🙂
  Kram på dig!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: