web analytics

Idag är jag sliten och trött, omotiverad till att jobba i åskan och värmen. Man kan inte vara på topp jämt, så är det bara.

Att fota gör mig dock glad, speciellt med mitt 30/1.4!
Igår när jag fotade hängde sig kameran flera gånger och jag trodde jag skulle dö en smula, jag tror den är min mest uppskattade ägodel!

Jag har inte glömt bort att jag ska skriva om våra skyddsträningar samt lägret, jag har bara inte haft tid. Men det kommer. Nu är det lite sommaruppehåll med gruppen i ett par veckor, så det fylls i alla fall inte på med nya pass som samlas på hög för nedteckning. Jag tycker det ger så himla mycket för mig själv att skriva om träningen, när jag ska beskriva så att andra förstår så tvingas jag också tänka på vad det var som försiggick och vad resultatet blev och det för mig framåt i träningen. Många gånger har jag fått nya idéer om hur vi ska gå vidare i träningen när jag sitter och skriver i bloggen om våra tidigare träningspass så det rekommenderar jag varmt.
Nu ska jag dock ut med hundarna och sedan dammsuga trapphuset, sen är det banne mig färdigstädat för min del denna omgång av städveckor!

4 Thoughts on “Sliten.

  1. Steve-O on 27 juli, 2013 at 16:46 said:

    Sliten eller inte, du är jävligt vacker i varje fall! 🙂
    Kram

  2. Så sant, man kan inte vara på topp jämt. Jättefin bild på dig vännen! ♥

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: