web analytics

Under helgen har vi hunnit med en del, jag gick av på midsommaraftons morgon och sedan blev det en ganska lugn dag med god mat, uppletande med alla hundarna, mer god mat och dryck.

På midsommardagen och även under söndagen blev det mest fix runt huset som att klippa gräs, trimma kanter och fixa klart rosenrabatten. Nästan klart i alla fall, det ska på ett lager täckbark runt plantorna också. Alla hundarna blev borstade, Dax tyckte det var skööönt!

Före.Under.Efter.

Under både lördag och söndag flyttade vi dessutom omkring på ett antal kubikmeter ved som låg på väggen till ”vedskjulet” som rasade i höstas, en del av det som legat utanför eller i takdroppet måste nog tyvärr slängas men stora delar av det ligger nu i stora högar bredvid garaget och ska staplas in igen när vi återuppbyggt väggen på ett mer stabilt sätt.
Nedanför går det dessutom ett dike som mer eller mindre liknar ett mangroveträsk med växlighet så när skjulet är klart kan det hända att det blir lite röjningsarbete där nere också för att få ett bra vattenflöde och få bort en massa skit som gör att det ser skräpigt ut. Man vill inte ha vatten som står still runt tomten, där föds det otäcka myggor!

Före.Efter.Väggen som ska återuppbyggas.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: