web analytics

Vi har ju helg hela tiden eftersom semestern fortfarande fortgår, men nu är det ju faktiskt helg på riktigt också. När vi kom hem i torsdags efter vår tripp till Stockholm tog vi en cykeltur utan hundar en bit bortåt vägen och in i skogen, det blev riktigt knagglig väg ett tag men sen blev det fint igen och vi klev av hojarna en bit in och vandrade genom skogen ner till sjön som ligger närmast. Den är ganska igenväxt på det stället där vi kom ner men eventuellt går det att ta sig till en annan sida av den där det är mer öppet och kanske går att bada lite. I fredags var vi iväg för lite hundträning i Enköping och jag passade på att skämma bort våra hundar genom att köpa 10 kg hundkex hos Mera Dog. Jag har blivit kritiserad för att skämma bort mina hundar för mycket men jag ser faktiskt inget fel i att försöka ge dem lite ”extra” i livet, de är ju mina familjemedlemmar som gärna får njuta av mjuka bäddar, fällar eller få äta lite snacks då och då. Varför inte liksom, det är inte direkt som att de blir som bortskämda människobarn som bara ska ha mer och mer och ställer sig och skriker om de inte får sin vilja igenom?!
I min värld är det i alla fall ingen uppoffring att ge dem nån ny fäll då och då eller något gott att knapra på, sen kan man väl diskutera om det är hälsosamt men å andra sidan äter vi ju själva chips och godis osv så ja, precis som för oss är det väl ”lagom är bäst” som gäller. Inte äta alla 10 kg på en gång med andra ord haha!
Dax har även fått ett nytt mjukisdjur av Svante eftersom Öje dödade Jaques Giraff för ett tag sedan så nu har han en gul anka som han kan snutta och bära på vid vissa speciella tillfällen där Öje inte kommer åt att stjäla den av honom.Igår lördag var vi på landet över dagen och firade syrran igen med släkten denna gång, god mat och dryck som vanligt. Jag hade den ena av mina nya klänningar från i torsdags på mig, mycket nöjd med den (även om jag ser tjurig ut på bilden på grund av solsken vill jag tillägga haha). Jag är ju inte direkt van vid att vara framför kameran och i synnerhet inte när det är nån annan som knäpper bilderna så resultatet blir ju också därefter med ihopknipna ögon och dålig hållning hahaha!

Idag har vi gjort klart det allra sista på vedskjulet, lagt in det sista av veden samt lastat upp ett helt släp fullt med murken ved som ska till tippen på tisdag. Jag har ordnat med företagsfix som måste göras, nu är semesterperioden i firman slut och det är dags att börja tänka på hundmatsleveranser och sånt igen. Nu ska vi strax iväg och handla lite mat och sen blir det nog grillning framåt kvällen. Hundarna har haft kul på tomten hela dagen och roligast har nog Fri haft som stått i poolen och plaskat sig flåsig haha.

4 Thoughts on “Weekend.

  1. Härligt ni har det på semestern! 😀 Fina bilder dessutom och fin klänning du köpt! 😀
    Hmmmm, kritiserad för att skämma bort hundarna 👿 Varför ska folk bry sig så mycket?! Jag skämmer bort mina också ibland, med all rätt tycker jag! 🙂

    • Tack!
      Ja vem vet… Jag ser inget fel i att ge dem omtanke mer än det nödvändigaste men för vissa verkar det vara viktigt att göra en grej av att poängtera att de är djur, inget mer. Tråkig inställning!

  2. Vi skämmer bort våra oxå! Lite ben osv! Dom är och förblir våra familjemedlemmar! Oallala i nya klänningen

    • Ja med tanke på hur mycket pengar man lägger på sina egna ”behov” och intressen i form av godis, snacks eller för all del kosttillskott eller frukt osv så kan man ju avvara några kr även på våra fyrbenta kamraters lyx kan jag tycka!
      Haha tack tack. ☺️

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: