web analytics

Åter i verkligheten, jag kan inte påstå att jag var supersugen på att gå upp tidigt i morse igen men det är ju bara att bita ihop och göra. Vips kommer veckan ha gått och då stundar en ny långhelg för min del med ledigt på måndag, så jag ska egentligen inte klaga!Skyddslägret som vi hade under helgen flöt på bra och verkar ha varit uppskattat, ett glatt gäng med olika utbildningsnivåer och förutsättningar gav många spännande tankar och frågeställningar. Som alltid när man är iväg blir sömnen lidande så på söndagen var både jag men framför allt Svante som utöver dåligt med sömn också fått hoppa runt och slita med hundar i två dagar rätt så matta i pälsen medan vi körde hem i ösregnet.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: