web analytics

Det blev ingen löpning i lördags, snöblandat regn öste ner hela dagen och det var 2 grader varmt, alltså… Nej.Däremot fick vi alla ärenden uträttade, bland annat planerar vi att sätta in badkar så vi kikade på lite olika modeller. Det är svårt att hitta nåt som passar i storlek, utförande och till rimligt pris!
Vi var också förbi återvinningen en sväng och jag lämnade två kassar med kläder, slänger aldrig något i soporna (om det inte är trasigt) utan lämnar alltid in till insamlingar så att de kanske kommer till nytta på annat håll!Långa hundpromenader i skruttvädret blev det såklart som vanligt, gud så skönt det vore om kylan kunde komma för att stanna så de inte blir så himla smutsiga och kalla hela tiden.Vi tjuvstartade också julfikat för i år med saffransmunkar och glögg, väldigt tidigt men väldigt gott haha!Igår var det lite bättre väder, åtminstone uppehåll, och vid 13-tiden dök familjen upp för kombinerat fars dag/födelsedagsfika eftersom både Svante och systerson fyllde år för ett tag sedan vilket vi inte kunde vara med och fira då.
Efter det blev det faktiskt en löptur i mörkret, dock inte milen men 4 km i rätt så bra takt travade vi i alla fall ihop i sällskap av hundarna som sprang lösa och gjorde sitt. 13 km skrapade jag ihop den här veckan, helt ok ”uppstart” tycker jag men jag behöver lägga mer tid på cykel och styrka så jag får tillbaka mer muskelmassa i vastus medialis. Jag känner att det blir ansträngt strax under knät där jag tidigare haft känningar och vet att det blir bättre med mer riktade övningar mot framsida lår så där får jag tänka till lite framöver!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: