web analytics

Igår körde jag 15 minuter cykel och sen 20 minuter yoga, det var skönt att vara lite varm för en gångs skull innan jag började tänja och stretcha. Jag märker verkligen hur jag tappat den allsidiga rörligheten, bara att sträcka armen över huvudet i sidled är en utmaning!Efter jobbet idag åkte jag direkt till naprapat-Niklas i stället för lite små justeringar. Jag försöker ta mig dit regelbundet för att inte belasta ojämnt och därmed riskera att dra på mig skador, sen är det såklart mååånga år av snedhet och olik muskling osv som skulle kräva så mycket mer att försöka arbeta bort, men lite är i alla fall mer än inget. De typiska justeringarna han gör på mig gäller sättningar mellan skulderbladen, vänstervridet korsben och de senaste två gångerna har han också tittat på nacken som jag haft nån form av inflammation i och även masserat en punkt i handen och axeln för gallan. Tydligen en typisk grej för högpresterande människor, se där… Jag förstår inte vad han menar hehe.Idag slog även vädret om från -9 grader de senaste två dagarna till strax över nollan, så nu kommer den häftiga isbildningen som täckt allt i två dygn att försvinna. Magiskt vackert har det varit, och ljusare än vanligt också i brist på snö. Så jäkla tråkigt att det inte längre blir riktiga vintrar!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: