web analytics

Varje dag när jag kommer hem från jobbet (höll på att skriva från skolan haha, det var lääänge sen jag kom hem från nån skola kan man säga!) är jag så fruktansvärt trött så jag förstår att kroppen kämpar på med att försöka läka ut förkylningen även om jag inte anstränger mig under dagen. För ovanlighetens skull verkar den bara ha satt sig på näsgångarna med en massa snor den här gången, i vanliga fall kryper förkylningar direkt ut i bihålorna eller ner i halsen för mig. Jätteskönt att slippa det nu i alla fall!Det är bara att fortsätta lyssna på kroppen och vila så kommer jag snart kunna göra skojiga saker igen, hoppas bara snön ligger kvar ett tag så kanske jag kan åka några vändor skidor i år!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: