web analytics

Visserligen ligger det snö ute så det blir lite ljusare, men fortfarande är det väldigt mörkt på morgnarna när vi går våra promenader. Temperaturerna har legat nere runt -10 till -13 grader, men nu verkar det ha vänt för nu är det bara ca -2.På eftermiddagarna när jag slutar jobba har det dock blivit ljust, det känns nästan lite konstigt att åka hem när det fortfarande finns dagsljus haha.
Igår tog jag en timmes powerwalk/tjejsnackprommis med Sandra men idag blev det bara handling innan jag kom hem. Ett par kassar mat, och ÄNTLIGEN kom min assistent som jag har funderat på att köpa i massor av år och till slut beställde för över en månad sedan!Der första jag såg när jag packade upp den var såklart en repa från fabriken på foten under skålen, men efter lite betänketid beslutade jag mig ändå för att behålla den. Det har tagit så lång tid att få hem den (huuur kan det ta EN MÅNAD att få hem en Electrolux-assistent, det är ju helt absurt. Jag tror inte jag kommer beställa från Mediamarkt igen om jag säger så!) och den kommer bli repig av användning ändå så småningom, det blir liksom inte värt krånglet och tiden det kan bli i och med en reklamation. En Electrolux EKM4300 blev det, jag har sneglat på en KitchenAid också men kunde inte motivera en mer än dubbelt så dyr maskin som dessutom alltid kommer tvåa i alla ”bäst i test”.Men se så perfekt skål, så perfekt kommer den aldrig mer vara haha (de små märkena i höger kant är handtagets fäste, inte bucklor)!
Eftersom jag utöver handlandet även hämtade maskinen kom jag hem ungefär en timme senare än vanligt och då hade mallarnas inre klockor för när matte kommer hem ringt för länge sedan så de satt tålmodigt och väntade innanför dörren, gullegubbar!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: