web analytics

När vi sprang TGC förra året fanns det ett litet shoppingområde där man hämtade ut nummerlappen, och redan då såg jag märket WAA Ultra för första gången. I år när vi var tillbaka var även de på plats igen, och jag suktade så efter deras löparkjol att jag till slut bestämde mig för att en sån måste jag prova!
Jag tycker det är jättesnyggt och skönt med löparkjolar men det finns inte så många att välja på, och många gånger har de så himla korta ben på shortsen under så de skulle vara omöjliga för mig att springa med då skavsåren på insidan av låten skulle vara ett snabbt faktum. Eller så är de svindyra, alltså minst 1200 kr… Men dessa var helt överkomliga i pris, och idag när paketet kom (som även innehöll en tröja eftersom man kunde köpa ett helt kit till rabatterat pris och även den verkade snygg och smart med fickor runt om för gels eller drickaflaskor) så blev jag inte besviken. SÅ snygga, och supersköna!Inte nog med att kjolen har långa ben, de har dessutom silikonband i bensluten för att INTE åka upp. I ryggen finns en liten ficka med dragkedja vilket jag tycker är skönt så man vet att sakerna man stoppar ner ligger kvar. Tröjan har som sagt fickor runt midjan varav en har hål för hörlurar om man vill ha det, dragkedja på hela framsidan så man kan öppna upp så mycket man vill eller snabbt ta av sig den, och även den har silikonband i nederkant för att inte åka upp. Precis som på en cykeltröja alltså, vilket jag nog också kommer använda den som. Nu är ju bara frågan HUR jag ska hålla mig från att köpa en turkos tröja och svart/gul kjol också… Gud så fint!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: