web analytics

I söndags tog vi en liten utflykt till Uppsala, Svante är väldigt förtjust i den staden och har bort på ett par ställen utanför när han jobbade på ”Ackis” men jag har inga direkta anknytningar alls dit förutom att jag varit med när Svante haft en skyddsgrupp där tidigare och vi då har käkat på några olika ställen.
Vi tränade lite hund på deras BK med några andra ekipage, och sen åkte vi till den bästa sushirestaurangen Ayakos och åt gott innan vi drog ner en sväng till Landings konditori och köpte italiensk glass. En helt lagom söndag!Igår hade jag en tanke om att motionera på något vis, antingen springa eller cykla, efter jobbet. Men jag var så trött så jag orkade inte göra ett smack, det fick bli popcorn, saft och mondioringreglerna i soffan. Jag har börjat lite smått att lära in avlämning av apporten framifrån eftersom Öje verkar totalt opåverkad av sitt brutala fall i fredags, och det kommer nog falla på plats så småningom. Han har haft lite svårt att förstå poängen med att komma in till sidan med den tidigare och vi har nött en hel del på det vilket nu gör att han blir förvirrad när han försöker gå runt och jag hindrar honom. Stackars hund haha, inte lätt att veta när matte plötsligt ändrar sig!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: