web analytics

Jajamen, soligt och fint idag också och dessutom väldigt lite vind till skillnad från tidigare. Som gjort för att spåra med andra ord!Tyvärr hade jag glömt träningsväskan med sele, lina, apporter och belöningar hemma, men jag hade en påse med korv med mig ut och en annan påse med uppletandeföremål liggande i bilen där jag rotade fram en mjukdjurselefant att belöna med. I stället för sele fick det bli gammal hederlig ”tömkörning”, det är inte fel vare sig för Öje eller Gaist så det gjorde inte så mycket. Båda två klarade spåren med bravur, Öje var som vanligt lite sugen på att kliva iväg i helt otippade riktningar lite då och då men gjorde å andra sidan ett par riktigt fina vinklar (där jag lagt korv tätare inför, genom och efter vinkeln) så det får jag ta med mig till nästa gång.
Gaist upplevde jag hade full koll redan på vägen ut vad vi skulle göra så det är ju lovande, dock märker jag att han har en tendens till att koppla på musklerna redan nu så det ska jag hålla i schack så det inte går överstyr. Femminutersspår är kanske redan nu för lätta för honom, jag ska testa att lägga med lite liggtid så får vi se vad som händer.I princip resten av dagen spenderades med Sandra i Erikslund, tacobuffé till lunch och sen en fika på Espressohouse. Det är inte direkt ofta jag går ut ”på stan” (eller i detta fall köpcenter) så det var ett trevligt avbrott i vardagen och som alltid väldigt kul och intressant att diskutera hundträning, avel och människor i allmänhet haha.
Nu är min sista lediga dag för den här gången dock till ända, i morgon väntar utbildning i Stockholm igen och tänk – då har också redan halva veckan gått!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: